Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA 6:1, 63

El clasico pripao Rafi: Nadal 'pomeo' Federera u finalu Rima!

nadal
Big Pictures/Pixsell
19.05.2013.
u 17:29

Nadalu je ovo 20. pobjeda u 30. meču protiv Federera te 56. osvojeni naslov u karijeri

Rafael Nadal nastavio je strašan ovogodišnji niz. U Rimu je osvojio i šesti turnir u 2013. (56. u karijeri), superiorno pobijedivši u finalu velikog konkurenta Rogera Federera sa 6:1, 6:3. Bila je to 20. Nadalova pobjeda u njihovu 30. međusobnom susretu. Ujedno je njome Španjolac zaokružio 250 pobjeda na turnirima iz kategorije Masters (uz 24 naslova). Federer ih još uvijek ima više, 277, ali i više poraza – 81 (Nadal 48).

“Kralju zemlje” to je već sedmi trijumf u Rimu, pa nije čudno da se na kraju gledateljima obratio na talijanskom jeziku. Rafa iz Rima odlazi bogatiji za 1000 ATP bodova (što će mu omogućiti povratak na četvrto mjesto ATP liste) i 501.700 eura, dok će se Roger morati zadovoljiti sa 600 bodova i 246 tisuća eura.

- Da mi je netko na početku godine rekao da ću od osam turnira igrati isto toliko finala i imati šest naslova, rekao bih mu da je lud. Ovo je više od onoga što sam sanjao! - kazao je Nadal, koji iz Rima odlazi bogatiji za 1000 ATP bodova (što će mu omogućiti povratak na četvrto mjesto ATP liste) i 501.700 eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije